Paketi komfortnih vzmetenj CamperPLUS & RouteComfort

Komfortna vzmetenja CamperPLUS in RouteComfort so paketi vzmetenja za vozila Fiat Ducato ter konstrukcijsko identična vozila (Boxer, Jumper…). Z optimizacijo vzmetenja glede na dejanske osne obremenitve je možno doseči znatno povečanje udobja v vožnji.

RouteComfort

RouteComfort je optimizirano vzmetenje, na voljo tako za sprednjo kot tudi zadnjo os.

Sprednje vzmetenje je sestavljeno iz prilagojenega amortizerja in ojačane vijačne vzmeti in nadomešča serijski sklop. Na voljo je za Fiat Ducato s standardnim, kot tudi Al-Ko podvozjem.

Zadnje vzmetenje je sestavljeno iz GFK nadomestne vzmeti in dodatnim zračnim vzmetenjem in je na voljo za Fiat Ducato s standardnim zadnjim podvozjem.

CamperPLUS

CamperPLUS so celoviti paketi komfortnega vzmetenja za Fiat Ducato s standardnim podvozjem in so na voljo v treh izvedbah:

  • Basic, sestavljen iz RouteComfort za sprednjo os in dodatnim vijačnim vzmetenjem zadnje osi.
  • Smart, sestavljen iz RouteComfort za sprednjo os in 8″ dodatnim zračnim vzmetenjem zadnje osi.
  • Comfort, sestavljen iz RouteComfort za sprednjo os, 8″ dodatnim zračnim vzmetenjem zadnje os z GFK vzmetjo (RouteComfort za zadnjo os).

Opomba: Za sestavo ponudbe za komfortno vzmetenje potrebujemo dejanske osne obremenitve vozila, pripravljenega za potovanje. Podatek o maksimalnih dovoljenih osnih obremenitvah zaradi odstopanja od dejanskega stanja ne pride v poštev.